Design

Ügyfélközpontú szemléletmódunk alapja a közös munkának. Fontos számunkra a terek személyre szabottsága, a belsőépítészeti megoldások egyedisége. 

A belsőépítészeti tervezési folyamatban átfogó szolgáltatást nyújtunk, melynek során ügyfeleinkkel szoros együttműködésben az igényekhez illeszkedő élettereket alkotunk, magas minőségben, környezettudatos tervezési szemlélettel, akár az intelligens munkahely, smart office megoldások szolgáltatásainkkal együttesen.

Megoldásokat kínálunk meglévő épületek, exkluzív belső terek, irodák, bemutatótermek, kereskedelmi, gyáregységek tervezésében, intelligens munkahely, smart office megoldások valamint szolgáltatásaink megvalósításában egyaránt.

Design szöveg kísérőstock

Ügyfeleinkkel együttműködve meghatározzuk az igényeket:

  • Koncepcióterveket, térkapcsolati megoldásokat dolgozunk ki
  • Anyag javaslatokat, beszerzési javaslatokat teszünk
  • Tender és kiviteli terveket készítünk (belsőépítészeti és berendezési terveket, valamint 3D design terveket)
  • Megtervezzük a céges arculatnak megfelelő belsőépítészeti, design elemeket és implementáljuk az új térbe
  • Világítás koncepcióterveket készítünk
Build

Design & Build szolgáltatásunkkal a Beruházó-Megbízó számára nagyfokú biztonságot nyújtunk, a kivitelezés szempontjait is szem előtt tartó, körültekintő és átgondolt tervezéssel.

A megvalósíthatóság vizsgálatával, a költségek optimalizálásával, a lehető legrövidebb idő alatt és a leghatékonyabban valósítjuk meg a projektet.

Nálunk a Megbízó kész terméket kap, mely előállításának minden fázisában komoly szakmai tudású mérnök csapat végzi az irányítást, ezzel biztosítva a lehető legjobb döntések meghozatalát, legyen szó akár a legapróbb, lényegtelennek tűnő kérdésekről.

Design-and-Build szöveg kísérőstock

Szolgáltatásunkkal elkerülhetőek az általános kivitelezési folyamatban megszokott jelenségek, mint a folytonosan felmerülő változtatások, a Megbízót megalapozatlanul döntéshelyzetbe állító kérdések, a vállalkozói lánc állandó ötletelése.

Ennek hatására nemcsak a projekt befejezési időpontjának folyamatos változtatása kerülhető el, de a nem tervezett költségek szempontjából is lényeges csökkenés érhető el. Az építőipari beruházások folyamatát átfogóan, a Tervezői – Kivitelezői szerepeket egységesen kezelve, az esetleges érdek-különbségeket megszüntetve komplex szolgáltatást nyújtunk.